Checkout

Niki Wals
Eigenaar

Praktijk de Bouwsteenwordt gerund door initiatiefnemer Niki Wals, al vele jaren professioneel coach op het gebied van opvoedhulp en gezinsproblemen. 
Niki is moeder van een zoon en een dochter. Niki is  afgestudeerd in Psycho-sociale hulpverlening; Pedagogiek, Intensief ambulant gezinsbegeleider en heeft de opleiding Systemisch & Contextueel werken met een Taal Erbij in haar bezit. 
 
” Ik ben al flink wat jaren werkzaam binnen de jeugdhulpverlening en heb hierdoor mijn ‘rugzak’ gevuld met prachtige ervaringen en heb veel expertise in vele verschillende soorten problematiek. Het meedenken, begeleiden en coachen doe ik met veel passie en plezier”.
Saskia Bouwens
Regiebehandelaar

 Saskia is eigenaar van de autismepraktijk en heeft naast deze expertise vele andere kwaliteiten. Saskia is Verpleegkundige Specialist. Zij is regiebehandelaar in de BGGZ en SGGZ en heeft ruime ervaring in de GGZ en Jeugd GGZ. Zij ondersteunt praktijk de Bouwsteen als regiebehandelaar.  
Saskia woont samen met haar partner Ben, hun labrador Max en is moeder van 3 dochters.

“Al jaren ondersteun ik werkers als regiebehandelaar. Het meedenken, uitdagen, het out of the box  denken en het samenwerken doe ik met met veel toewijding. Geen gezin is hetzelfde. Dit maakt mijn werk veelzijdig en het houdt mij en de werkers scherp en alert”.