Wie ben ik?

Niki Wals

Praktijk de Bouwsteen wordt gerund door initiatiefnemer Niki Wals, al vele jaren professioneel coach op het gebied van opvoedhulp en gezinsproblemen. 
Niki is moeder van een zoon en een dochter. Niki is  afgestudeerd in Psycho-sociale hulpverlening; Pedagogiek, Intensief ambulant gezinsbegeleider en heeft de opleiding Systemisch & Contextueel werken met een Taal Erbij in haar bezit. 

Ik ben al flink wat jaren werkzaam binnen de jeugdhulpverlening en heb hierdoor mijn ‘rugzak’ gevuld met prachtige ervaringen en heb veel expertise in vele verschillende soorten problematiek. Het meedenken, begeleiden en coachen doe ik met veel passie en plezier”.

Ervaringen

"Ik had nergens meer controle over thuis. Kinderen luisterden niet meer en mijn vriend en ik hadden alleen maar ruzie. Niki kwam elke week bij ons thuis, later kwamen wij bij haar in de praktijk. Doordat zij echt luisterde, niet oordeelde en met tips kwam waar wij allemaal wat mee konden, gaat het nu weer goed. Ik durf te zeggen dat we structuur hebben en consequent zijn naar de kinderen. Voor mij ook een soort controle”.
J.
''Niki heeft enorm veel ervaring en dit konden wij goed gebruiken. Onze scheiding verliep niet geheel probleemloos. Hoe kunnen onze kinderen zo weinig mogelijk last hebben van de keuzes die wij als ouders gemaakt hebben? Niki heeft ons goed geholpen. Mijn ex en ik hebben een duidelijk ouderschapsplan welke wij nu goed naleven. Niet alleen ik ben dankbaar voor de hulp, onze kinderen ook''. 
Anita
moeder van 2 kinderen
"Ik bleef liever op mijn werk dan dat ik naar huis moest. Steeds ruzies met onze zoon van 16 jaar die niets wilde. Niki heeft ons doen inzien wat onze zoon probeerde duidelijk te maken. Samen hebben we een plan gemaakt en het is weer gezellig. Soms niet, maar Niki heeft ons doen inzien wat pubergedrag is en welk gedrag grenzen of aandacht vraagt''.
Kris
vader van 3 zonen